Zeg wat je doet, en doe wat je zegt: TCN Infra

TCN Infra Nederland B.V.

TCN Infra Nederland B.V. is een jong maar zeer dynamisch bedrijf, actief als E-installateur in de GWW-sector. Wat TCN Infra Nederland B.V. sterk maakt is betrokkenheid. We denken mee met onze klanten en geven advies, gevraagd en ongevraagd. Binnen een goede samenwerking kan dat. En dat is waar wij altijd naar streven: een optimale samenwerking met voordeel voor alle partijen.

TCN Infra Nederland B.V. timmert hard aan de weg, met succes. De verklaring daarvan? Om te beginnen zijn we flexibel, in staat snel te anticiperen op veranderingen in de markt en bij de klant. Daar hoort vanzelfsprekend geen nine-to-five mentaliteit bij: TCN Infra Nederland B.V. is altijd bereikbaar, ook op de momenten dat u nog met vragen en uitdagingen zit. ’s avonds dus en zelfs in het weekend.

Altijd, overal advies op maat, daar staan we voor.

 

En last but not least: onze no nonsense-mentaliteit:

Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dát is wat de klant kan verwachten bij TCN Infra Nederland B.V..

De laatste Nieuwsbrief


Beste relatie,

 

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van TCN Infra Nederland BV.

Het doet ons genoegen u op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Ons doel is u nauw te betrekken bij TCN Infra Nederland BV. Dit willen wij bereiken door u op de hoogte te houden middels een nieuwsbrief, die wij eens per kwartaal willen laten verschijnen. Als u geïnteresseerd bent in de jongste ontwikkelingen binnen TCN Infra Nederland BV, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kan eenvoudig via onze website: www.tcninfra.nl .

Klikt u op de betreffende link, vul uw gegevens in en u ontvangt in het vervolg automatisch onze nieuwsbrief. Bent u niet geïnteresseerd in onze nieuwsbrief, klik dan op de link afmelden en u zult geen nieuwsbrief meer ontvangen.

 

Overname

TCN Infra Nederland BV is ontstaan door overname van vorderingen, materiële activa, onderhanden werk en de handelsnaam.

Op 5 december 2013 is de overdracht geweest en is TCN Infra Nederland BV opgericht. Beide handelsnamen zijn overgenomen en de bedrijfsvoering wordt voortgezet in afgeslankte vorm. Wij zijn dan ook trots om dit uit te mogen en kunnen dragen in de markt.

 

Nieuwe gezichten

De ervaring binnen TCN Infra Nederland BV blijft, en is versterkt met Dick Hogendoorn, Dick is sinds 20 december 2013 binnen de geledingen van TCN Infra Nederland BV actief. Zijn belangrijkste taken zijn het begeleiden van de operationele zaken en het contact met klanten en leveranciers.

 

Afscheid Erik Batavier

In onderling overleg is besloten dat Erik Batavier zijn professionele toekomst buiten TCN Infra Nederland BV ligt. Erik heeft zijn kennis en achtergrond ingebracht bij de opstart van TCN Infra Nederland BV.

 

Orderintake

De afgelopen periode is er met z’n allen hard aan gewerkt om het vertrouwen terug te winnen. Dit lukt alleen met veel praten, praten en nog eens praten en we mogen zeggen dat dit niet zonder resultaat is geweest. Waarvoor dank aan u allen.

 

Dit heeft ertoe geleidt dat er inmiddels alweer ruim 50 offerte aanvragen zijn binnen gekomen, wat een goed teken is en een pril begin van het hernieuwde vertrouwen.

 

We gaan ervan uit dat deze tendens zich blijft voortzetten en kijken dan ook vol vertrouwen richting een gezonde toekomst.

 

We willen u allen nogmaals danken voor het gestelde en hernieuwde vertrouwen en staan u graag te woord als er vragen overblijven.


Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuws

Onze laatste nieuwsbrief is online | 26/03/2014
Onze laatste nieuwsbrief staat online! Overname, afscheid, en nieuwe gezichten. Lees hier de nieuwsbrief
 
 

Aan het werk